Gezondheid publicaties

Gezondheid of ziekte/uitgangspunt veranderen?

Hoewel medische kennis, apparatuur en middelen nog nooit zo veelomvattend als nu zijn geweest komen er toch steeds meer zieke mensen. Men vraagt zich regelmatig af: zijn er nog wel gezonde mensen?

Wat zou een oorzaak kunnen zijn?

Wat duidelijk is: het immuunsysteem heeft gefaald wanneer ziekte ontstaat.

Basis hiervoor is een energie tekort, ontstaan doordat bepaalde processen in het lichaam meer energie vroegen dan voor hen beschikbaar was. De energieverdeling was niet juist.

Wanneer het immuunsysteem faalt is het afweersysteem niet meer in staat om bacteriën en virussen uit te schakelen. Deze krijgen de overhand, het afweersysteem werkt op volle toeren, kost teveel energie en ergens in het lichaam gaat het mis. Dan wordt er vaak naar allerlei middelen gegrepen om de ziekteverwekkers te bestrijden.

Vaak wordt uit het oog verloren waar het misging, waar de oorzaak lag. Wat denkt u ervan om in plaats van het bestrijden van ziekten als doel te hebben het instandhouden van de gezondheid? Je bent dan preventief bezig, het hoeft allemaal niet zo ver te komen.

Want bij wie is bekend dat wanneer een virus de overhand heeft gekregen hij of zij ook gevoeliger is geworden voor het ontwikkelen van kanker en hart- en vaatziekten? En bij wie is bekend dat Alzheimer een ontstekingsziekte is op hersennivo en heel veel te maken heeft met de huidige voeding- en levensstijl? Of dat het ontwikkelen van diverse auto-immuunziekten gerelateerd is aan voeding en levensstijl?

De kortste weg om het immuunsysteem te versterken is de werking van het maag-/ darmstelsel te verbeteren. De funktie hiervan is nl een goede barometer van de gezondheid. Hiervoor is een goede kennis mbt een gezond voedingspatroon onmisbaar.

Professionele hulp hierbij kan zinvol zijn. Zeker wanneer dit gepaard gaat met een lichaamsscan, waarbij de totale gezondheid in kaart gebracht wordt.

ESTeck / EIS lichaamsscan / Metatron Hunter bodyscan/voital stemanalyse

Het ESTeck Complex Systeem is een zeer laagdrempelige bodyscan, die u binnen 5 minuten een bodyscan op maat geeft metals resultaat een grondige, betrouwbare analyse van uw lichamelijke conditie, levensstijl, werking van uw hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel en nog veel meer.

De Metatron Hunter bodyscan wordt op een andere manier gemeten: dmv een koptelefoon waardoorheen frequenties worden gezonden. Op deze manier wordt de kwaliteit en werking van de weefsels in kaart gebracht. Wanneer er een verstoring wordt gevonden gaat het systeem "hunten"en zoekt tot op DNA nivo naar de aard van de verstoring. Ook wordt met deze scan duidelijk of er bacteriële, parasitaire of virale verstoringen zijn. Tevens overgevoeligheden, allergieën, belasting met straling, zware metalen etc. Verder kan er met deze apparatuur ook dmv frequenties therapie worden toegepast op de gevonden verstoringen. Zie een info filmpje op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=pwRk2nUWoc4

Lees meer over de lichaamsscans